Sute de mii de oferte imobiliare pe realia.ro
Logo HartaIasului.ro
Start Navigare
Cauta o Locatie in Iasi
Cauta o Strada in Iasi
Exploreaza Categorii Locatii din Iasi
Bun Venit pe Harta Iasului!
Legenda:   Marker gri Gratuit   Marker rosu Standard   Marker auriu Gold   Marker multicolor Mai multe locatii
Preia Harta pe Site-ul Tau
Se incarca harta...

Ultimele comentarii

Registrul Auto Roman

cristian - 06 Dec 2013, 11:16 am
Buna ziua. As dori sa stiu daca R.A.R. iasi lucreaza pe data ...

Oficiul Postal nr. 5

Anca - 25 Nov 2013, 11:46 am
In prezent programul de lucru este 10-17 :(

Casa Judeteana de Pensii Ia...

Ika Dabija - 17 Oct 2013, 06:10 pm
Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate.Cum pot sa-mi platesc contributiile pentru ...

Catedrala Mitropolitana din...

Rodica - 21 Sep 2013, 04:24 pm
Buna ziua .Daca va mai poate ajuta raspunsul dle Ciochina.De la ...

Casa Judeteana de Pensii Ia...

Mayer Michael - 18 Sep 2013, 11:50 am
Va rog sa ma informati daca am dreptul de pensie spciala al ...

Liceul de Arta Octav Bancil...

Balan Iulia - 07 Sep 2013, 09:13 pm
Buna as vrea sa daula un liceu cu profil de muzica imi ...

Catedrala Mitropolitana din...

ciochina dumitru-adi - 07 Sep 2013, 02:48 pm
buna ziua ma intereseaza cum se ajunge de la gara ,la catedrala ...

Spitalul Clinic de Urgenta "Profesor Doctor Nicolae Oblu" (Neurochirurgie)


Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi este o unitate sanitara publica a carei faima, datorata unei istorii de peste 30 de ani, este confirmata si imbogatita de performantele actuale.

Spitalul asigura intreaga gama de prestatii apartinand specialitatilor: neurochirurgie, neurologie si oftalmologie, in sistem ambulator, internari de zi si stationar - pentru toate categoriile de morbiditati specifice.

Sectiile I, II si III de Neurochirurgie asigura serviciu de garda permanenta pentru urgente pentru o populatie arondata de circa 6 milioane locuitori din intreaga zona a Moldovei.

Dispunem de posibilitati de diagnostic precis, arondate fiind 5CT in Iasi (2 in Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. N. Oblu” Iasi), 2 RMN in Iasi, 1 aparat de serioangiografie, neuronavigatie, ultrasonografie Doppler si intraoperatorie.

Adresa: Strada Ateneului nr. 2, cod postal 700309
Telefon: 0232 473 020 (Secretariat)
Fax: 0232 473676
E-mail: neuro_is@rdslink.ro, neuroiasi@neuroiasi.ro
Localizare: Strada Ateneului, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Spitalul Clinic de Urgenta "Profesor Doctor Nicolae Oblu" (Neurochirurgie)

Comentarii

24
Judecătorul suprem - 28 Mar 2013, 01:39 pm
Dragii mei,mă bucur câ sunt si cazuri fericite în acest spital însă dedesubturile sunt atât de "murdare"încât aş scrie o carte despre cum mor oameni nevinovati de emoţii pulmonare datorită neglijentei medicilor,cum paturile si saltelele stau pisate zile întregi pt câ nu este lenjerie suficientă,motiv pt care pacienţii fac escare,septicemii si mor(dar pt LCD urile aduse de manager,DR EVA si mobilierul nou s-au găsit fonduri.Habar nu aveţi cum sunt tratate asistentele medicale,tremură de frică si acceptă zi de zi sa fie injosite de doctori pentru un salar de mizerie.Felicitati-i domnilor si pt crimele care le fac,ore de deces modificate,pacienţi cu hemoragii craniene care aşteaptă zile întregi sa între în sala de operaţie până cand vine o rudă sa aducă banii cerut de medic.Asistente şefe care si-o trag cu managerul pentru a avea siguranta câ nu vine alta din urmă sa-i ia locul,presupun câ nu va este străin si câ dlui Eva îi cam plac asistentele si î
23
vasiliu ioan - 02 Mar 2013, 02:53 am
dl. dr ZIYAD FAIYD CU OCAZIA VENIRII PRIMAVERII EU VA TRANSMIT DIN PARTEA MEA CELE MAI FRUMOASE , URARI DE BINE SI SANATATE BUCURI MULTE FERICIRE ALATURI DE FAMILIA DVS.DIN ROMANIA ...IASI CIT SI CEA DIN SIRIA DE CARE VA CITESC ASA DUPA FATA CA TINJITI DAR EFORTUL DVS. DE A VA STABILII IN ROMANIA MERITA. MERITA DEOARECE ATI AJUNS UNUL DINTRE CEI MAI BUNI CHIRURGI DIN ROMANIA SI DIN LUME. BRAVO SI FELICITARI PARINTILOR DVS. FAMILIEI DVS. PENTRU MINE SUNTETI CA I DUMNEZEU MAI CEVA DECIT UN PARINTE , FRATE, SORA ETC.MULTA SANATATE MULT SUCCES DL. DR.ROTARIU CARE ARE MARE STOFA DE DOCTOR IN EL VA STIMEZ SI VA IUBESC. SUNTETI CEI MAI BUNI DIN IASI SI NU , NUMAI.AS DORI SA IAU LEGATURA CU DL. DR. ZIYAD DACA SE POATE SA MA CONTACTEZE DE URGEBNT LA NR. DE TEL. 0232 325 277. VA MULTUMESC.
22
vasiliu - 22 Nov 2012, 01:21 am
nu stiu ce gindesc acesti guvernanti mi ale cei de la ministerul santtii si ceilalti omeni politici in preseinti parlament, guvern....pai cum e poibil ca un medic de familie ia liu 200 ,300 de roni pe luna in comprtie cu u mei chiug re opre on top p crr colo etc. cu tita crte i ani de experent prctica cre zili riscazilnic pentru a sv omenirea sta i sa but de oarta ....acele sunt rii de mieie p cre ii i u ca raslat...rusine bsescu ruin parlmentri somn uso incontinure huuuuuu nnoritilor l poscut oile cu vooi BRAVO MEDICILOR CHIRURGI.....

21
Ioan Vasiliu - 03 Sep 2012, 01:13 pm
Domnule Director al Spitalului Profesor dr. Nicolae Oblu, Lucian Eva, as dori si chiar va rog frumos ca la raportul de garda de saptamana aceasta sa ii felicitati pe urmatorii medici din clinicile de terapie intensiva si neurochirurgie etaj 5. Acesti medici ii depasesc cu mult din punct de vedere al profesionalismului si seriozitatii pe medicii din Uniunea Europeana, cu toate lipsurile si greutatile din punct de vedere al aparaturii si lipsei de finantare de la guvern. Medicii pe care vreau sa ii felicitati sunt: dr. Sandica Bazon, asistenta Elena Humelnicu, o dr. tanara care mi-a fost anestezista la opratia din 3 aprilie 2012 - nu ii retin numele, toate de la terapie intensiva, respectiv pe dl. prof. Ion Poeata, pe dl. dr. Faiyd Ziyad, pe dl. dr. Rotariu, pe dl. dr. Iliescu, pe dl. dr. Gayvas, pe dn. asistenta sefa Mariana si pe tot personalul din clinica dl. prof. Ion Poeata. Bravo lor, ma mandresc cu asa romani. Am fost operat de 5 ori de hernie de disc si s-au descurcat cu brio. Multi nu-mi mai dadeau nicio sansa. Va multumesc.
20
Ioan Vasiliu - 02 Jul 2012, 11:39 am
Vreau sa definitivez concluziile trase de mine si sa inchei raspunsul dat la cele 2 comentarii din 27 iunie 2012. Ultima operatie a fost facuta pe 3 aprilie 2012. A durat 6 ore, am fost intubat si anesteziat total. La operatie a participat o echipa de medici (7 la numar), condusa de dl. prof. Ion Poeata, Ziyad Faiyd, dr. Rotariu, etc. Am fost operat in 3 locuri: la l4-l5 stanga si dreapta si l3-l4 stanga. Cu toate riscurile, medicii au reusit operatia cu brio. Dupa o saptamana m-am externat, acuma sunt bine, merg normal. Am facut recuperare si trebuie sa mai fac. Nu pot decat sa le multumesc din suflet medicilor de la clinica 3, ma mandresc cu asa romani si va recomand cu cea mai mare incredere sa apelati la clinica 3 etaj 5, la dl. prof. dr. Ion Poeata, pentru ca toti medicii din clinica dumnealui sunt la fel de bun profesionisti. Iar administrativ, asistentele si infirmierele sunt harnice si serioase, acolo vizitele se fac exemplar, de medici cu seriozitate. Eu am spus adevarul, si va rog sa va interesati si sa verificati.
19
Ioan Vasiliu - 27 Jun 2012, 12:58 pm
Continuarea comentariului precedent: dupa operatia din 2006, timp de 5 ani, pana pe 7 decembrie 2011, am facut diferite munci, ca la tara. Asa se face ca pe 7 decembrie 2011 am fost operat din nou, de data asta la l3-l4 stang, operatie reusita. Dupa 3-4 zile alergam ca un om normal. Am fost operat tot de aceiasi medici din Iasi, in frunte cu dl. prof. dr. Poeata Ion caruia ii multumesc mult. Oameni buni, un colectiv de medici extraordinar de profesionisti si seriosi, cu diciplina si ordine exemplara. Vreau sa precizez ca nu cere nimeni bani si nu am vazut asemenea cazuri. Nu am ascultat de medici si am avut si ghinioane, asa se face ca din 5 ianuarie 2012 m-au luat dureri groaznice si chiar dupa 2 randuri de infiltratii cu difopros facute in sala de operatie nu am mai putut merge. A urmat lupta cu imposibilul, si pe 3 aprilie 2012 am fost operat in 3 locuri la l3-l4 stang, la l4-l5 stang si la l4-l5 dreapta. Operatia a durat 6 ore si a participat si lucrat o echipa formata din 6 medici.
18
Ioan Vasiliu - 27 Jun 2012, 11:34 am
Ma numesc Ioan Vasiliu din comuma Tansa, jud. Iasi. Doresc ca toti oamenii care au necazuri cu coloana vertebrala, hernii de disc si citesc acest comentariu sa traga concluzii din experenta mea nefericita cu herniile de disc. Atentie ca prin ce am trecut eu putini la numar au sansa mea de a se vindeca. Am 53 de ani, sunt casatorit, am 3 copii minori din care 2 sunt la colegiul Negruzzi si respectiv Economic 3. Sunt pensionat medical cu o pensie de 350 de lei. Va dati seama cat de greu ma descurc, mai ales cu banii de medicamente si cazarea si mancarea pentru copiii de la Iasi. Am fost operat pe 6 decembrie 2006 de hernie de disc la l4 l5 stanga, operatie reusita de medicii de la clinica a 3-a neuro-chirurgie, etaj 5, a Spitalului Clinic Nicolae Oblu din Iasi. Le multumesc din suflet in special dl. dr. Poeata Ion si dl. dr. Ziyad Faiyd. Oameni buni, daca aveti probleme cu herniile de disc adresati-va clnicii a 3-a neuro-chirurgie, etaj 5, a Spitalului Clinic Nicolae Oblu din Iasi, clinica care are cei mai profesionisti medici.
17
Mariana - 19 Jun 2012, 02:05 am
Buna, cat ar costa o operatie de hernie de disc? Mama mea are probleme...
16
Ioan Vasiliu - 04 May 2012, 09:25 am
Dl. director Lucian Eva, as dori sa ii felicitati personal pe tot colectivul de medici, asistente, infirmiere de la Clinica de Neurochirurgie, etaj 5, condusa exemplar de dl. dr. prof. Ion Poiata, pe toti medicii de acolo, in mod deosebit pe dl. dr. Zyad Fayd, pe dl. dr. Rotariu, pe dl. dr. Iliescu, pe toate asistentele care sunt profesioniste si isi fac datoria cu brio, pe infirmiere. Aceasta clinica este un exemplu nu numai in Iasi ba chiar in Romania.
15
Ioan Vasiliu - 01 May 2012, 09:12 am
Ma numesc Ioan Vasiliu din satul Suhulet, comuna Tansa. As dori din tot sufletul sa felicit Clinica de Neurochirurgie de la etajul 5, o clinica cu cei mai seriosi si profesionalisti medici. Vreau sa felicit tot colectivul de asistente condus de doamna asistenta sefa Mariana. Imi place curatenia din clinica, de toate infirmierele care muncesc extraordinar de mult. Ii felicit si le multumesc din inima dl. prof. dr. Ion Poiata si dl. dr. Zyad Fayd.
Pagina 1 2 3 »
Afişează comentariile 1 - 10 din 24

Comentarii dezactivate din cauza utilizarii abuzive!

Cele mai frecvent cautate locatii

aeroport   alexandru   ARCADIA   autogara   billa   bucium   calea chisinaului   carrefour   casa sindicatelor   ciric   Copou   dacia   galata   gara   gara iasi   gradina botanica   hala centrala   hotel   hotel moldova   Hotel Unirea   IULIUS MALL   kaufland   MALL   Mitropolia   mitropolie   MOLDOVA MALL   nicolina   pacurari   PALATUL CULTURII   piata unirii   podu ros   providenta   sala polivalenta   selgros   siraj   socola   spital   SPITALUL DE RECUPERARE   tatarasi   TUDOR VLADIMIRESCU  
Clienti
Login Clienti
Tarife & Inregistrare
Inregistreaza o Locatie
Ajutor
Cum Functioneaza?
Cere Ajutor
Unelte
Preia Harta pe Site-ul Tau
Lista Locatiilor pe Harta Iasului
HartaIasului.ro
Contact
Blog
Sitemap
Fidelizare :)
Preia RSS Ultimele Locatii
Fa-ne Pagina Ta de Start
Adauga-ne in Pagini Favorite