Sute de mii de oferte imobiliare pe realia.ro
Logo HartaIasului.ro

Toate locatiile din Iasi

Filtreaza alfabetic:
A |  B |  C |  D |  E |  F |  G |  H |  I |  J |  K |  L |  M |  N |  O |  P |  Q |  R |  S |  T |  U |  V |  W |  X |  Y |  Z


Abonament "Gold"Palatul Culturii din Iasi

Turism, Sport, Divertisment » Monumente, statui
Palatul Culturii din Iasi a fost inaugurat, in 1926, de catre regele Ferdinand al Romaniei. Realizat in neogotic, dupa planurile arhitectului I.D. Berindei, ajutat de arhitectii Xenopol si Cerchez, constructia Palatului a durat doua decenii. Un prim monument a fost ridicat pe ruinele vechii curti domnesti (1434), care a fost reconstruita in stil neoclasic de printul Alexandru Moruzi (1806 - 1812). Un incendiu de la sfarsitul sec. al XIX-lea a distrus acest palat, la inceputul secolului urmator luandu-se decizia ridicarii actualei constructii.

Legenda spune ca in proiectul initial erau prevazute 365 de camere, dar constructia are 298 incaperi cu o suprafata de aproximativ 36.000 m2. La fatada sunt 92 ferestre, iar la mansarda alte 36 in ogiva si doua randuri de baghete.

Pana in 1955, aici a fost sediul Tribunalului Judetean, dotat cu mobilier confectionat la "Casa Maple" din Londra. Afectat de cutremurul din 1940, Palatul a slujit in timpul celui de-al doilea razboi mondial drept cazarma a trupelor germane si ulterior, sovietice. Incepand din anul 1975, planseul de lemn al ultimului etaj a fost inlocuit cu unul de ciment, turnat in plase de otel, lucrare partial terminata in martie 1977, cand a avut loc cutremurul cel mare. Ca o cheie de bolta, noul planseu a sustinut monumentul, fiind afectate in schimb, planseele de la etajul I, zidaria, ornamentele si stucaturile. Lucrarile de consolidare si restaurare dureaza inca si astazi.

Astazi Palatul Culturii din Iasi este sediul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi si cuprinde: Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul Etnografic al Moldovei, Muzeul de Arta, Muzeul Stiintei si Tehnicii Stefan Procopiu. In aripa de nord-est a palatului se afla Biblioteca Municipala Gheorghe Asachi.
Localizare: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Palatul Culturii din Iasi

Abonament "Gold"Palatul Roznovanu - Primaria

Turism, Sport, Divertisment » Monumente, statui
Palatul Roznoveanu, este un monument de arhitectura, construit in deceniile 7 - 10 ale secolului XVIII-lea, in Iasi. Cladirea adaposteste actualul sediu al primariei Iasi. Impresionanta prin somptuozitate si prin fastul interioarelor, a fost construita in deceniile 7 - 10 ale sec. XVIII-lea si restaurata intre anii 1830 si 1833 de catre cunoscutul arhitect Johan Freywald, cel care a proiectat si Catedrala Mitropolitana din Iasi. In ansamblu, ca arhitectura dar si prin frescele interioare si statuile ce impodobeau in 1830 exteriorul, palatul apartine stilului neoclasic, cu elemente ornamentale electico-baroce. Pana in 1891 cand este vanduta statului, cladirea este resedinta a familiei Rosetti - Roznovanu, cea mai puternica si mai influenta familie din arena politica moldava a urbei. Fiind una din cele mai importante case ale Iasului in epoca, a gazduit numeroase personalitati si a fost martora unor evenimente istorice semnificative. [...]
Localizare: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Palatul Roznovanu - Primaria

Abonament "Standard"Parcul Copou

Turism, Sport, Divertisment » Parcuri
In veacul al XVIII-lea, domnul fanariot Matei Ghica a ridicat in Copou un foisor, care servea pentru odihna si recreere. Totusi, in vremea aceea nu exista o gradina publica, in care sa aiba acces liber toti orasenii. Hotararea de a o infiinta a luat-o domnitorul Mihail Sturdza la 1834. Locul ales a fost pe ulita Podul Verde, pe locul unde odinioara era statia de posta a orasului. Gradina a fost extinsa la 1849 si 1852, prin cumpararea unor terenuri invecinate, iar din 1860 a fost luminata cu felinare.

In parc se gaseste cel mai vechi monument din Romania: Monumentul Legilor Constitutionale cunoscut ca Obeliscul cu lei realizat de Mihail Singurov, in 1834, dupa un proiect al lui Gh. Asachi. Coloana din piatra inalta de 15 m si grea de 10 tone, sustinuta de patru lei, simbolizeaza cele patru puteri europene care au recunoscut independenta Tarilor Romane. In centul parcului Copou, langa Teiul lui Eminescu, se gaseste bustul lui Eminescu cat si bustul vechiului sau prieten Ion Creanga ridicat in 1932. Mai tarziu a fost ridicata Aleea "Junimea" cu busturile din bronz ale membrilor sai...
Localizare: Aleea Copou, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Parcul Copou

Abonament "Gold"Parohia "Nasterea Maicii Domnului" - Talpalari

Turism, Sport, Divertisment » Turism religios
Planul bisericii respecta forma de cruce, cu turnul clopotnitei deasupra exonartexului. Altarul, cu bolta semicalota, are o fereastra pe axul estic. In nava cupola este semisferica, sprijinita pe cele 4 arcade semicirculare, fara triunghiuri sferice, strabatute in centru de o mica cupola.
Nartexul are o boltire en berceaux, sprijinita pe peretii laterali si vestici si pe arcada ce o desparte de nava principala. Si aceasta boltire este strabatuta de o cupola semicirculara, putin adanca. Despartirea dintre nava si nartex este marcata numai prin arcada semicirculara inalta si prin artificii picturale in forma de pilastri.
Pictura in stil neorenascentist, realizata in 1886, cuprinde cateva tablouri de mari dimensiuni, remarcandu-se scenele din pronaos: «Drumul Calvarului» (pe latura nordica) si «Iisus judecat in fata lui Pilat» (peretele de sud).
Catapeteasma din lemn, lucrata in stil baroc, este foarte frumoasa, fiind asemanatoare cu cea de la Sucevita; are colonade albe, ornamentate cu sculpturi de lemn aurit. Usile diaconesti sunt asezate in unghi, iar aranjamentul icoanelor este cel clasic.
Zidaria exterioara a sfantului locas este impodobita in stilul barocului constantinopolitan, asemenea altor biserici iesene: Mitropolia veche, Sf. Teodori, Curelari. Nise trilobate si rombice se insiruie de jur-imprejurul edificiului, pe trei registre de dimensiuni diferite, de la soclu si pana aproape de streasina.
Daca secolul al XIX-lea a fost perioada de stralucire a Talpalarilor, cand dobandise si renumele de «biserica a scoalelor», a doua jumatate a veacului XX a fost una de umilinta si rastignire: deposedata de averi, ctitoria Cantacuzinestilor va fi agresata fizic de constructiile noi din epoca socialista, fiind la un pas de a urma soarta Academiei Mihailene, demolata in 1964. De altfel, dupa 1953 biserica are si un al doilea hram, Sf. Ilie, in amintirea bisericii filiale de pe strada V. Alecsandri nr. 9, ctitoria lui Ionascu Gheanghea de la 1620, demolata pentru a se construi blocuri cu locuinte.

Adresa: Str. Talpalari, nr. 3
Telefon: 0232/217249
E-mail: parohia@talpalari.ro
 

Localizare: Strada Talpalari, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Parohia "Nasterea Maicii Domnului" - Talpalari

Abonament "Gratuit"Pediatrie, Ingrijiri Medicale la Domiciliu

Sanatate, Frumusete » Policlinici
Localizare: Strada Garabet Ibraileanu, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Standard"Pensiune & Restaurant Casa Boiereasca

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Doar la Casa Boiereasca vei fi ospatat ca un mare boier ce esti cu bucate alese traditionale si internationale si cu vinuri special selectate si atent servite, iar daca vei dori sa-ti pui pirostiile, sa crestinezi un copil sau pur si simplu sa-ti aniversezi anii, vei gasi buna intelegere si bune preturi.

Pensiunea Casa Boiereasca este situata la iesirea din oras pe drumul spre Vaslui.
Va stam la dispozitie cu noua camere, din care 3 cu pat matrimonial, mobilate complet, dotate cu aer conditionat, cablu TV, internet wireless, grup sanitar in camera, parcare auto pazita. Micul dejun este inclus in pretul de cazare.

Pentru cei care organizeaza nunta in zilele de vineri si duminica, oferim gratuit:
- Camera nuptiala, sampanie si piscoturi la primire
- Berea si vinul sunt din partea casei (pentru nunti de peste 130 de persoane)

Adresa: Soseaua Bucium nr. 164
Telefon / Fax: 0232 232 653
Receptie: 0728 969 434
Director restaurant: 0741 157 165
Sef de sala: 0744 876 271
Localizare: Soseaua Bucium, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiune & Restaurant Casa Boiereasca

Abonament "Standard"Pensiune Restaurant Hanul Dacilor

Turism, Sport, Divertisment » Restaurante
Hanul Dacilor este situat intr-o zona deosebita, la Plopii fara Sot - veche de peste 250 ani, locul care l-a inspirat atat de mult pe marele nostru poet Mihai Eminescu in operele sale.

Fiecare camera este personalizata cu o anumita tema, astfel veti regasi la noi camera florilor, ori camera parisiana, camera orange, ori camera albastra, etc. Astfel tema ori motivul principal este regasit in orice detaliu al camerei respective: spre exemplu camera florilor: motivele florale se regasesc in pat, mocheta, perdea, masa, tapet, flori proaspete. Desi sunt diferite si unice in felul lor, toate insa au acelasi numitor comun: comfortul si bunul gust.

Camerele sunt echipate cu Tv LCD, satelit, dusuri sau cazi cu hidromasaj, piese mobilier deosebite, internet, terase.

Adresa: Soseaua Bucium nr. 73G
Telefon: 0332 418 062, 0741 300 829
Localizare: Soseaua Bucium, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiune Restaurant Hanul Dacilor

Abonament "Standard"Pensiunea Alexia

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Pensiunea Alexia este situata in cea mai aerisita zona a Iasului, dar in acelasi timp la numai cateva minute de centrul orasului si de aeroport.

Imaginati-va o pensiune de lux, construita si finalizata in 2008, in care sa nu fiti decat dumneavoastra si personalul de deservire, cu o gradina intreaga si restaurant numai la dispozitia dumneavoastra.

Situata intr-o zona de padure, pensiunea Alexia este o constructie cu 8 camere cu bai proprii, aer conditionat, televizor, internet si minibar.

Restaurantul cu bar este de o capacitate de 150 de locuri, dispunand de salon fumatori si de salon nefumatori, si o frumoasa terasa in aer liber de 100 de persoane in care puteti savura meniuri alese, pregatite cu grija de catre personalul nostru.

Adresa: Strada Moara de Vant nr. 171
Telefon: 0752 441 111, 0332 441 111
E-mail: office@pensiunea-alexia.ro
Localizare: Strada Moara de Vant, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Alexia

Abonament "Standard"Pensiunea Ambiance

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Pensiunea Ambiance este situata intr-un cartier rezidential, la 4 km de centrul orasului, langa Hanul "Trei Sarmale", pe drumul catre Barnova, la 10-15 minute de mers cu masina de cele mai importante puncte ale orasului (gara, centru).

Pensiunea dispunde momentan de 6 spatii de cazare 4 camere cu 2 paturi, 1 camere cu pat dublu, 1 camera cu 3 paturi.

Toate camerele dispun de grup sanitar propriu si dus, aer conditionat minibar, Tv, balcon, internet wireless. Pensiunea dispune, de asemenea, de salon pentru servirea micului dejun, terasa si parcare proprie.

In apropierea pensiunii, la aproximativ 50 m se afla un restaurant.

Interiorul este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera accesibilitate si frumusete.

Adresa: Strada Barnova nr. 12 (langa Hanul Trei Sarmale)
Telefon: 0232 210 159, 0744 669 969, 0744 668 969
Localizare: Soseaua Barnova, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Ambiance

Abonament "Standard"Pensiunea Ambiance City

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Pensiunea Ambiance City se afla in centrul orasului Iasi la cateva minute de zonele importante, va ofera cazare in camere dotate cu aer conditionat, baie, telefon, TV, internet, balcon, incalzire centrala. Interiorul este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera accesibilitate si frumusete.

Va punem la dispozitie 10 camere cu cate 2 paturi, 4 camere matrimoniale si 1 camera single. Aici veti beneficia de un personal calificat pentru deservire si menaj permanent.

Pensiunea Ambiance City este situata in centrul orasului Iasi la 100m de Piata Unirii langa Restaurant Oscar(zona Copou)

Adresa: Strada Sulfinei nr. 13
Telefon: 0744 669 969, 0232 210 710
Localizare: Strada Grigore Vieru (fosta Sulfinei), Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Ambiance City

Abonament "Standard"Pensiunea Anais

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Amplasata la intrarea in Iasi, in zona Bucium la doar cateva minute de centrul orasului, Pensiunea Anais garanteaza pentru momentele petrecute in intimitatea unui spatiu generos. Camere cu paturi imbietoare, cu bai dotate ultramodern, delicatese romanesti si specialitati din bucataria internationala, toate oferite de personal calificat, la dispozitia clientului.

Pensiunea Anais pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 7 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, acces la internet, balcon, minibar si telefon si se poate inchiria atat in regim single cat si in regim double.

Restaurantul are o capacitate de 90 de locuri iar terasa restaurantului o capacitate de 60 de locuri.

Adresa: Stradela Paun nr. 1
Telefon: 0232 242 005, 0748 662 409
Fax: 0232 242 006
E-mail: office@pensiunea-anais.ro
Localizare: Strada Paun, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Anais

Abonament "Standard"Pensiunea Aristocrat

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Iata pe scurt oferta noastra: capacitate de cazare 19 locuri - 9 camere, camere cu pat dublu, matrimonial sau regim single, camere cu 2 paturi - 2 locuri sau regim single, camera cu 2 paturi - 3 locuri.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, room service, terasa, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, seif in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Restaurantul are o capacitate 110 locuri in care organizam mese festive, cununii civile, nunti, botezuri, aniversari si revelioane.

Alte dotari:
- Sala pentru video-conferinte cu retroproiector
- Cafe-bar 20 locuri
- Terasa 40 de locuri
- Gradina de vara 60 de locuri
- Parcare proprie 20 de locuri

Adresa: Soseaua Bucium nr. 61
Telefon: 0720 460 000, 0757 460 000
E-mail: office@complexaristocrat.ro
Localizare: Soseaua Bucium, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Aristocrat

Abonament "Standard"Pensiunea Crystal

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Pensiunea Crystal este situata la intrarea/iesirea in orasul Iasi dinspre/spre Tirgu Frumos, la 600 de metri de soseaua principala (Pacurari), ceea ce-i confera confortul unei locatii relaxante, unde va puteti odini dupa o zi de munca, departe de zgomotul si poluarea orasului.

Dotari si servicii:
-26 locuri de cazare in 13 camere single sau double, un apartament;
-sala de conferinte;
-centrala termica proprie, apa calda permanenta, bai cu dus, aer conditionat;
-televiziune prin cablu, telefon, fax, internet;
-bar, parcare, gradina, terasa;
-masa de tenis, biliard.

Adresa: Strada Rediu
Telefon: 0232 277 884, 0232 277 885
Fax: 0232 277 886
Email: pensiuneacrystal@yahoo.com
Localizare: Strada Rediu, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Crystal

Abonament "Standard"Pensiunea Garofita ***

Turism, Sport, Divertisment » Turism afaceri
Aflata intr-un cadru natural deosebit, Pensiunea Garofita, aflata la marginea orasului Iasi, va ofera posibilitati excelente de cazare in cele 10 camere dotate cu baie proprie, TV, frigider, mini bar si aer conditionat.

Atractii si obiective turistice in zona:
Palatul Culturii, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Biserica Trei Ierarhi, Teiul lui Eminescu si Bojdeuca lui Ion Creanga, Manastirea Barnova, Piata Unirii si Muzeul Unirii, Gradina Botanica si Parcul Copou, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa, Iulius Mall, Moldova Mall, etc.

Adresa: Soseaua Barnova nr. 101B
Telefon / Fax: 0232 236 391
Mobil: 0744 587 816
E-mail: garofitaiasi@yahoo.com
Localizare: Soseaua Barnova, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Garofita ***

Abonament "Standard"Pensiunea Johnny House

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Situata in zona rezidentiala a orasului, Pensiunea Johnny House va ofera confortul unui hotel de 3 stele. Este locul ideal pentru a petrece vacantele, pentru a organiza intalniri de afaceri si team-building, punandu-va la dispozitie 20 de locuri de cazare.

Pensiunea Johnny House iti ofera liniste, aer curat, relaxare deplina departe de cotidian, pe scurt energia necesara pentru reincarcarea bateriilor.

Amplasata aproape de centrul orasului,Pensiunea Johnny House iti pune la dispozitie spatiu de parcare, terasa, camere simple sau duble dotate cu bai moderne, bucatarie utilata, foisor si gratar.

Adresa: Strada Eternitate nr. 66B (vis-a-vis Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril)
Telefon: 0723 246 040, 0232 278 770
Email: office@pensiunea-johnny-house.ro
Localizare: Strada Eternitate, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Johnny House

Abonament "Standard"Pensiunea La Strada

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Amplasata pe colina Bucium, cu cele mai frumoase privelisti din imprejurimile orasului Iasi, Pensiunea "La Strada" reprezinta locul ideal unde va puteti petrece timpul liber sau activitatile in interes de serviciu intr-un cadru primitor, relaxant si elegant.

Restaurantul va sta la dispozitie cu trei sali a cate 20, 50, respectiv 100 de persoane, perfecte pentru organizarea evenimentelor memorabile.Pensiunea are o capacitate maxima de cazare de 22 de persoane.

In plus, locatia favorabila presupune acces imediat la principalele artere ale Iasului, reprezentand in acelasi timp un refugiu pentru cei care doresc sa se destinda inconjurati de natura. Aerul curat, linistea si armonia vor contribui la savurarea privelistii impresionante a orasului "celor sapte coline" pe timp de zi si, mai ales, pe timp de noapte.

Adresa: Soseaua Bucium nr. 89c (vizavi post control)
Telefon: 0232 213 653
Mobil: 0745 542 542
Fax: 0232 257 432
E-mail: office@pensiunealastrada.ro
Localizare: Soseaua Bucium, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea La Strada

Abonament "Standard"Pensiunea Rotiro

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Pensiunea Retiro se afla la intrarea/iesirea din Iasi cum vii dinspre vama Sculeni sau dinspre Centru, ori pe Sararie, ori pe bulevardul Carol cotind si coborand dinspre Stadion.

Restaurantul, cu aerul sau intim, imbietor, scladat in lumina aurie, va asteapta, iar bucatarul nostru, domnul Mitzu, scolit in Franta si Spania, va va aduce la masa tot ce poftiti.
Dispunem de un restaurant de 100 de locuri si o terasa de 200 de locuri.

Daca sunteti placut obositi dupa o masa pe cinste, va puteti odihni in camerele noastre confortabile, intime, cu o rara priveliste spre dealurile Sorogarilor invaluite in haloul lor magic, albastru, verde, galben, dupa anotimp. Aici la Retiro nimeni nu va va deranja, niciodata.

Dotari: internet wireless gratuit si nelimitat, telefon, aer conditionat, bar, cablu TV, televizoare LCD, proiector.

Adresa: Soseaua Stefan cel Mare si Sfant nr. 69b (in Copou, la 2 minute de liceul Sportiv)
Telefon: 0232272607 / 0752697443 / 0720805816
E-mail: retiro.iasi@yahoo.ro
Localizare: Soseaua Stefan cel Mare si Sfant, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Rotiro

Abonament "Gratuit"Pensiunea Sabina

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Localizare: Strada Stejar, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Standard"Pensiunea Turistica Moldotour

Turism, Sport, Divertisment » Hoteluri, moteluri, pensiuni
Pozitionata in centrul orasului Iasi, aproape de principalele puncte de afaceri si de interes turistic, la numai 300 de metri de Gara Centrala, 600 de metri de Piata Unirii si 20 de minute fata de Aeroport, Pensiunea Turistica Moldotour este locul ideal atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care viziteaza Iasul.

Intr-o ambianta placuta si relaxanta va asteapta confortul si ospitalitatea unei pensiuni de 3 stele cu o capacitate de 42 locuri de cazare dotate modern, repartizate in 12 camere cu doua paturi, 6 camere cu pat matrimonial si 2 camere triple.

Restaurantul va ofera un meniu international intr-o atmosfera placuta si eleganta.Satisfactia unui sejur agreabil pentru cele mai diverse gusturi este completata de o servire ireprosabila.Capacitatea restaurantului este de 40 de locuri, fiind locul ideal pentru italniri si petreceri intr-un cadru intim.

Adresa: Strada Florilor nr. 17
Telefon / Fax: 0232 217 370
Mobil: 0744 987 299
E-mail: receptie@pensiuneamoldotour.ro
Localizare: Strada Florilor, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pensiunea Turistica Moldotour

Abonament "Gratuit"Pinki Ponki - Inchiriere si Vanzare Costume

Turism, Sport, Divertisment » Altele
Localizare: Piata Voievozilor, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Piscicola S.R.L. Iasi

Agricultura, Animale » Peste
Localizare: Bulevardul Tudor Vladimirescu, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Pizzeria "Mamma Mia"

Turism, Sport, Divertisment » Restaurante
Localizare: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Pizzeria "Talk"

Alimente, Bauturi » Fast-food
Localizare: Strada Pacurari, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Standard"Pizzeria Diavolo

Turism, Sport, Divertisment » Restaurante
Atentia noastra permanenta pentru client ne determina sa ne imbunatatim serviciile in continuu. De aceea am amenajat Pizzeria Diavolo extrem de practic si elegant. La noi te simti bine indiferent de ocazie.

Pentru o pizza cu prietenii dar si pentru o intalnire de afaceri, la Pizzeria Diavolo gasesti nu numai mancarea, dar si atmosfera si serviciile de care ai nevoie.

La cerere, se pot face rezervari pentru intalniri tip miniconferinta. Asiguram conditii si facilitati de vizionare si auditie complete.

Pizzeria Diavolo ofera servicii de catering atat pentru companii cat si pentru persoane fizice. Asiguram un meniu proaspat, sanatos si variat la sediul firmei, la domiciliul clientului si in diverse locatii de eveniment. Oferim flexibilitate in privinta programului de servire si bugetului alocat.

Adresa: Bulevardul Independentei nr. 33
Telefon: 0332 430 185, 0232 260 026
Localizare: Bulevardul Independentei, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pizzeria Diavolo

Abonament "Standard"Plus

Textile, Incaltaminte » Centre comerciale
Intrarea pe piata romaneasca a fost decisa in 2002 cand Plus a ales Romania datorita stadiului in care se afla economia si a cresterii economice din ultimii ani. Compania - cu sediul si depozitul central la Ploiesti - a fost constituita in martie 2003 si intentioneaza sa deschida in urmatorii 4-5 ani 170 de magazine pe intreg teritoriul Romaniei. Investitia totala in magazine si centru logistic se ridica la circa 250-300 milioane euro.
In prezent exista 52 de magazine deschise in Romania, urmand ca expansiunea sa continue in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.

Program: Luni - Sambata : 08:00 - 21:00
Duminica : 09:00 - 17:00

Adresa: Strada Niceman nr. 2
Localizare: Strada Niceman, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Plus

Abonament "Standard"Politia Municipiului Iasi

Servicii, Consultanta » Unitati publice
Adresa: Strada Otilia Cazimir nr. 14
Telefon centrala: 0232 302 727
Localizare: Strada Otilia Cazimir, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Standard"Pompe Funebre Ana-Irina - Servicii Funerare Complete

Servicii, Consultanta » Servicii funerare
Servicii funerare complete Iasi:
- Preturile sunt dintre cele mai accesibile si negociabile;
- Oferim tot ceea ce este necesar pentru servicii funerare
- Organizari parastase, mese de pomenire, catering oriunde in Iasi, dar si la restaurantul nostru;
- Transport funerar cu auto-specializate;
- Ritual inmormantare complet si personalizat;
- Sicrie - gama diversa - modele unicat si din import;
- Aer conditionat sicriu;
- Coroane si buchete funerare.
Firma noastra produce si comercializeaza sicrie din toate esentele, cruci din lemn, coroane
- Organizam parastase la restaurant sau la dvs. acasa, ocupandu-ne de tot ce inseamna catering, servire, obiceiuri traditionale, coliva, cozonac, pachete, prosoape, vase. Mancarea este preparata la restaurantul nostru.
Prin aceste servicii va punem la dispozitie experienta noastra cumulata in peste 16 ani de activitate in domeniul funerar.
Telefon: 0232.477.934, 0726.193.991, 0722.211.330
Localizare: Strada Smardan, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Pompe Funebre Ana-Irina - Servicii Funerare Complete

Abonament "Standard"Prefectura

Servicii, Consultanta » Unitati publice
Adresa: Strada Anastasie Panu nr. 60
Telefon: 0232 235 400, 0232 211 304, 0232 211 306
Fax. 0232 211 312
Localizare: Bulevardul Anastasie Panu, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Prefectura

Abonament "Gratuit"Premium Motors Consulting

Masini, Piese » Automobile
Localizare: Strada Gheorghe Ghibanescu, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Proactiv

Constructii, Amenajari, Mobilier » Mobila
Localizare: Calea Chisinaului, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Producere si Comercializare de Fire, Tesaturi si Confe...

Textile, Incaltaminte » Altele
Localizare: Bulevardul Primaverii, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Productie Publicitara - Confectii Metalice - Magnius I...

Servicii, Consultanta » Productie publicitara
Localizare: Soseaua Sararie, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Standard"Produse Masaj "Patul Magic"

Sanatate, Frumusete » Produse masaj
O noua modalitate de tratare a durerilor de spate, dar in special ale coloanei vertebrale si ale picioarelor, a aparut in Romania. Cunoscut pana acum doar in tarile asiatice, tratamentul cu pietrele semipretioase de jad a inceput sa fie una dintre cele mai cautate metode de masaj, extrem de simpla si placuta, fara dureri si foarte eficienta.

Patul de masaj termal cu pietre de jad - B005
Acest pat de masaj termal este destinat punctelor de presiune vitale ale intregului corp, aflate de-a lungul coloanei vertebrale, asupra carora actioneaza cu un masaj precis si relaxant pentru a va oferi efectele terapeutice benefice combinate ale masajului, chiropracticii, acupresurii si caldurii infrarosii de spectru indepartat.

S.C. Magic Dream S.R.L.
Adresa: Bulevardul Alexandru cel Bun nr. 10
Telefon: 0742 276 917, 0770 155 807
E-mail: office@patulmagic.ro
Localizare: Bulevardul Alexandru cel Bun, Iasi, IS, ROMANIA
Deschide Site Produse Masaj "Patul Magic"

Abonament "Gratuit"Profesional Glass - Sticlarie, Prelucrarea Sticlei Pla...

Constructii, Amenajari, Mobilier » Usi, ferestre
Localizare: Strada Pacurari, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Proiectare Instalatii pentru Constructii

Constructii, Amenajari, Mobilier » Proiectare civila
Localizare: Bulevardul Metalurgiei, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Proiectare, Expertizare si Verificari de Proiecte

Constructii, Amenajari, Mobilier » Proiectare civila
Localizare: Bulevardul Alexandru cel Bun, Iasi, IS, ROMANIA

Abonament "Gratuit"Protectia Copilului Aflat in Dificultate

Servicii, Consultanta » Servicii sociale
Localizare: Strada Dacia, Iasi, IS, ROMANIA

Clienti
Login Clienti
Tarife & Inregistrare
Inregistreaza o Locatie
Ajutor
Cum Functioneaza?
Cere Ajutor
Unelte
Lista Locatiilor pe Harta Iasului
HartaIasului.ro
Contact
Blog
Sitemap
Fidelizare :)
Preia RSS Ultimele Locatii
Fa-ne Pagina Ta de Start
Adauga-ne in Pagini Favorite