Sute de mii de oferte imobiliare pe realia.ro
Logo HartaIasului.ro

Exploreaza harta orasului Iasi


HartaIasului.ro iti arata unde vrei sa ajungi si ce gasesti cand ajungi acolo. HartaIasului.ro este o harta dinamica, interactiva. Poti gasi cu usurinta o locatie turistica sau de interes public, o firma sau orice strada din Iasi.

Navighezi usor


Foloseste mouse-ul sau sagetile de navigare pentru a misca harta in sus, jos, la dreapta sau la stanga si a vedea zonele ascunse din harta. Foloseste bara gradata pentru a apropia sau indeparta harta.
Cauti locatii si strazi


Poti folosi HartaIasului.ro pentru a cauta o locatie (firma sau punct turistic). De exemplu, vrei sa cauti o agentie imobiliara. Ai doua optiuni:

Odata gasita locatia cautata (in exemplul nostru, agentia imobiliara), prin click pe link-ul ei (in lista de link-uri din stanga site-ului) vei vedea afisata pe harta descrierea locatiei.Cautarea unei strazi va genera o lista de rezultate, asemeni cautarii unei locatii. Prin click pe link-ul strazii cautate, pe harta va aparea, marcata cu rosu, strada respectiva, centrat.Preluarea unui link


Se face prin copierea adresei din browser fie direct (in cazul navigarii in pagina "Exploreaza Categorii Locatii") fie dupa click pe titlul locatiei (in cazul cautarii unei locatii).

Odata copiat, link-ul poate fi inclus in pagina ta web (de exemplu, in rubrica "Contact", sub titlul "Localizarea firmei mele"), sau intr-un articol publicat pe Internet.

Ai ceva de zis?


Incearca functiile site-ului HartaIasului.ro si daca ai ceva de zis, contacteaza-ne.
Clienti
Login Clienti
Tarife & Inregistrare
Inregistreaza o Locatie
Ajutor
Cum Functioneaza?
Cere Ajutor
Unelte
Lista Locatiilor pe Harta Iasului
HartaIasului.ro
Contact
Blog
Sitemap
Fidelizare :)
Preia RSS Ultimele Locatii
Fa-ne Pagina Ta de Start
Adauga-ne in Pagini Favorite